Kompassisuunta asteina
Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimen Android- ja iOS-versioissa voit näyttää laitteen kompassisuunnan asteina. Digitaalisen kompassin suunta näytetään kartan vasemmassa yläreunassa kun kartan kääntö kulkusuuntaan on päällä.

Saat kompassisuunnan sekä kartan käännön kulkusuuntaan käyttöön napauttamalla kartan oikean alareunan nuolipainiketta kaksi kertaa.

Toiminto edellyttää, että laitteessa on digitaalinen kompassi. Digitaalinen kompassi löytyy tyypillisesti laitteista, joissa on mobiiliverkkoyhteys. Esimerkiksi tabletit, joissa on vain WiFi-yhteys, eivät tyypillisesti sisällä GPS-paikannusta tai digitaalista kompassia.

Jos kompassi ei näytä oikeaa sijaintia, kalibroi laitteen kompassi näillä ohjeilla.