Kartan kääntö kulkusuuntaan
Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimen Android- ja iOS-versioissa voit kääntää kartan kulkusuuntaan napauttamalla kartan oikean alareunan nuolipainiketta kaksi kertaa.

Toiminto edellyttää, että laitteessa on digitaalinen kompassi. Digitaalinen kompassi löytyy tyypillisesti laitteista, joissa on mobiiliverkkoyhteys. Esimerkiksi tabletit, joissa on vain WiFi-yhteys, eivät tyypillisesti sisällä digitaalista kompassia.

Jos kulkusuunta ei näytä oikeaa sijaintia, kalibroi laitteen kompassi näillä ohjeilla.

Kulkusuuntaan kääntö hyödyntää suunnan määrityksessä sekä laitteen digitaalista kompassia että GPS-suuntaa. GPS-suuntaa voidaan hyödyntää kun laite on liikkeessä.