Reittien nauhoittaminen GPS-paikannuksella

Nauhoita tarkkoja reittejä GPS-sijaintiin perustuen

Päivitetty yli viikko sitten

Tiesitkö, että Karttaselain-sovelluksen mobiiliversioissa käytössäsi on huipputarkka GPS-reitin nauhoitustoiminto täysin ilmaiseksi? Kuljetusta reitistä tallentuvat pituus, keskinopeus sekä kesto.

Jos käytössäsi on voimassa oleva Plus-tilaus, voit tarkastella myös nauhoitetun reitin pinta-alaa ja nauhoitetut reitit tallentuvat turvallisesti talteen Karttaselain-tiliisi sekä synkronoituvat automaattisesti kaikille laitteillesi.

Voit käynnistää reitin nauhoituksen valitsemalla sovelluksen karttanäkymän alareunasta +-painikkeen ja valitsemalla Nauhoita reitti.

Reitin nauhoitus tarvitsee sijaintitiedon käyttöoikeuden ja sovellus pyytää käyttölupaa kun nauhoitat reittiä ensimmäistä kertaa. Voit tarkistaa sijainnin käyttöoikeuden myös ohjeartikkelimme ohjeilla.