Oman sijainnin näyttö ja kartan kääntö kulkusuuntaan

Näytä tarkka GPS-sijaintisi kartalla

Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimessa voit tarkastella omaa sijaintiasi karttapohjan päällä sekä kääntää kartan kulkusuuntaan.

Oman sijainnin näyttö tarvitsee sijaintitiedon käyttöoikeuden ja sovellus pyytää käyttölupaa ensimmäisellä toiminnon käyttökerralla. Voit tarkistaa sijainnin käyttöoikeuden myös ohjeartikkelimme ohjeilla.

Saat oman sijaintisi näkyville Karttaselaimessa seuraavilla ohjeilla:

Android-versio

Paina kertaalleen Karttaselaimen karttanäkymän oikeassa alakulmassa olevaa kompassi-kuvaketta. Tämän jälkeen oma sijaintisi näkyy kartalla sinisenä pallona.

Painamalla painiketta uudestaan saat kartan kääntymään kulkusuuntaasi. Jos kulkusuunta ei näy oikein, kannattaa kokeilla laitteen kompassin kalibrointia.

upload in progress, 0

iOS-versio

Paina kertaalleen Karttaselaimen karttanäkymän oikeassa alakulmassa olevaa kompassi-kuvaketta. Tämän jälkeen oma sijaintisi näkyy kartalla sinisenä pallona.

Painamalla painiketta uudestaan saat kartan kääntymään kulkusuuntaasi. Jos kulkusuunta ei näy oikein, kannattaa kokeilla laitteen kompassin kalibrointia.

upload in progress, 0

Web-versio

Paina kertaalleen oikean yläkulman vihreällä pohjalla olevaa nuoli-kuvaketta. Tämän jälkeen oma sijaintisi näkyy kartalla sinisenä pallona.​

upload in progress, 0