Yleistietoa GPS-paikantimista
Plus-tilaus ja liittymä paikannuskäyttöön

Mitä tarvitsen paikanninlaitteen lisäksi jotta voin aloittaa paikantamisen?

Jukka avatar
Tekijä: Jukka
Päivitetty yli viikko sitten

Paikanninlaitteen lisäksi tarvitset voimassa olevan Karttaselain Plus -tilauksen tai kokeilujakson sekä paikanninkäyttöön sopivan Internet-liittymän.

Paikanninkäyttöön sopiva liittymä

Myymiemme paikantimien mukana toimitetaan yhteistyössä Elisan kanssa paikannuskäyttöön erinomaisesti sopiva Laitenetti S -liittymän SIM-kortti.

Laitenetti-liittymän voit aktivoida helposti itse käyttöön SIM-kortin mukana tulevilla ohjeilla. Voit tarkistaa liittymän ajankohtaisen hinnan tai tilata uuden liittymän Elisan verkkokaupasta.

Halutessasi voit käyttää myös muuta soveltuvaa liittymää. Jos vaihdat laitteeseen toisen liittymän, huomioithan, että SIM-kortista on ennen asennusta kytkettävä pois PIN-koodin kysely vaikkapa omaa puhelinta käyttäen.

Datan ja SMS-viestien käyttö

Liittymää käytetään paikannuskäytössä seuraavasti:

• Datayhteyttä käytetään sijaintitiedon lähetykseen. Käytettäessä paikanninta 4 tuntia päivittäin 10 sekunnin päivitysvälillä, on tarvittava dataliikenne kuukaudessa noin 45 megatavua.

• SMS-viestit, jos käytät paikantimen tekstiviestikomentoja.

• Puhelut, mikäli käytetään paikantimen puhelutoimintoa.