Paikanninlaitteen lisäksi tarvitset voimassa olevan Karttaselain Plus -tilauksen sekä paikanninkäyttöön sopivan Internet-liittymän.

Myymiemme paikantimien mukana toimitetaan yhteistyössä Elisan kanssa paikannuskäyttöön erinomaisesti sopiva Laitenetti S -liittymän SIM-kortti.

Laitenetti-liittymän voit aktivoida helposti itse käyttöön ja sen hinta on 3,90 €/kk + 4,90 € avausmaksu. Voit halutessasi käyttää myös muuta liittymää.

Jos vaihdat laitteeseen SIM-kortin, huomioithan, että liittymästä on ennen asennusta kytkettävä pois PIN-koodin kysely vaikkapa omaa puhelinta käytäen.

Liittymää käytetään paikannuskäytössä seuraavasti:

• Datayhteyttä käytetään sijaintitiedon lähetykseen. Käytettäessä paikanninta 4 tuntia päivittäin, on tarvittava dataliikenne kuukaudessa noin 45 megatavua.
  • SMS-viestit, jos käytät paikantimen tekstiviestikomentoja.
  • Puhelut, mikäli käytetään paikantimen puhelutoimintoa.