Karttaselaimen Plus-tilaukseen on saatavilla maksuton 30 päivän kokeilujakso, jonka jälkeen käyttö jatkuu maksuttomana, jos et erikseen tee tilausta.

Saat kokeilujakson käyttöön lataamalla Karttaselain-sovelluksen Android- tai iOS-mobiililaitteeseesi, ja kirjautumalla sovelluksessa Karttaselain-tiliin. Tämän jälkeen voit kokeilla kaikkia Plus-tilauksen toimintoja mobiililaitteessa ja Karttaselaimen web-versiossa 30 päivän ajan.

HUOM: Jos mobiiliversiossa käyttöönotettu kokeilujakso ei toimi web-versiossa, voi olla että kokeilujakso ei ole vielä aktivoitunut web-versiota varten. Tilanne korjautuu käynnistämällä Karttaselain mobiililaitteessa uudelleen jonka jälkeen kokeilujakso aktivoituu.