Plus-tilaus
Tilauksen käyttöönotto
Plus-tilauksen laitepaikkojen vapauttaminen

Miten toimin jos käyttämäni laitteet vaihtuvat

Päivitetty yli viikko sitten

Plus-tilaukset ovat henkilökohtaisia ja niitä voi käyttää saman käyttäjän neljässä eri laitteessa. Poikkeuksena ovat usean käyttäjän tilaukset joissa voi olla haluttu määrä käyttäjiä.

Jos olet jo ottanut tilauksen käyttöön maksimimäärässä laitteita ja käytettävät laitteet vaihtuvat, voit vaihtaa tilauksen laitteita. Laitteiden vaihtoa varten tilauksen tulee olle liitettynä Karttaselain-tiliisi, jonka jälkeen voit vaihtaa laitteet web-version tilaustenhallinnassa. Katso alta tarkemmat ohjeet laitteiden vapautukseen.

Laitepaikkojen vapautus onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu Karttaselaimen web-versioon osoitteessa app.karttaselain.fi/login. Jos sinulla ei ole aiemmin luotua tiliä, luo uusi tili.

2. Avaa vasemmasta yläreunasta valikko ja valitse Tilaus

3. Jos tilausta ei ole aiemmin liitetty Karttaselain-tiliisi, valitse Liitä tilaus tiliin ja syötä tilauksen aktivointikoodi. Aktivointikoodin löydät mobiilisovelluksen tilausvalikosta tai verkkokaupastamme saamastasi sähköpostista. Jos et löydä aktivointikoodia, katso ohjeet täältä.

Huomioithan, että kun liität tilauksen tiliin, poistuu tilaus käytöstä laitteissa jossa et ole kirjautunut tiliin. Kirjaudu siis tilauksen liittämisen jälkeen tiliisi kaikissa laitteissa joissa haluat käyttää tilausta.

4. Kun tilaus on liitetty tiliin, voit irrottaa tilauksen laitteita valitsemalla tilausriviltä Irrota laitteita

5. Tämän jälkeen valitse irrotettavan laitteen kohdalta Irrota laite