Metsävaratoiminnon Plus-tilauksen käyttöönotto
Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimen metsävaratoimintoon kuuluu käyttöoikeus myös monipuolisiin Karttaselain Plus -tilauksen toimintoihin. Kirjaudu sovellukseen samalla tunnuksellasi jolla kirjaudut metsävaratoimintoon, niin saat Plus-tilauksen automaattisesti käyttöösi.

Kirjautuminen tapahtuu seuraavasti:

Android
Käynnistä Karttaselain > Valikko > Valitse yläreunasta Kirjaudu sisään > Kirjaudu tai luo tili

iPhone ja iPad
Käynnistä Karttaselain > Valikko > Oma Karttaselain > Kirjaudu

Metsävaratoiminto on tällä hetkellä käytettävissä vain Karttaselaimen web-versiossa, mutta tallentamalla web-version kirjamerkin mobiililaitteen kotivalikkoon voit käyttää mobiili- ja web-sovelluksia sujuvasti rinnakkain. Omien paikkojen ja reittien hallinta on tulossa myöhemmin mukaan myös Karttaselaimen web-versioon.