Karttaselaimen asennus

Miten saat Karttaselaimen käyttöösi?

Lotta Hietanen avatar
Tekijä: Lotta Hietanen
Päivitetty yli viikko sitten

Listan Karttaselaimen kanssa yhteensopivista laitteista löydät täältä. Lataa Karttaselain hakemalla laitteesi sovelluskaupasta hakusanalla Karttaselain. Web-version löydät osoitteesta https://app.karttaselain.fi.

Tarkemmat latausohjeet ja latauslinkin lähetystoiminnon löydät lataussivulta.

Kun asennat sovelluksen ensimmäistä kertaa laitteellesi, käyttöön aktivoituu maksuton kokeilujakso, jonka aikana voit kokeilla myös Plus-tilauksen maksullisia toimintoja. Kokeilujakson jälkeen käyttö jatkuu maksuttomana, mikäli et erikseen tee tilausta.