Plus-tilaus
Tilaaminen
Usean käyttäjän Plus-tilaus

Milloin kannattaa hankkia monen käyttäjän Plus-tilaus?

Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimen usean käyttäjän Plus-tilaus mahdollistaa saman tilauksen käytön monelle käyttäjälle. Se on hyvä vaihtoehto vaikkapa yrityksille tai isomman harrastusporukan käyttöön seuraavissa tilanteissa:

• Lisenssillä on useita käyttäjiä ja maksajana on yksi taho

• Osto halutaan maksaa laskulla ja useiden käyttäjien lisenssimaksut halutaan samalle laskulle

• Lisenssin käyttöastetta ja käyttäjämäärää halutaan seurata kätevästi

Usean käyttäjän lisenssi sisältää kaikki samat toiminnot ja ominaisuudet kuin tavanomainen Plus-tilaus. Lisäksi se mahdollistaa saman tilauksen käytön usealla käyttäjällä siten, että jokainen käyttäjä voi käyttää lisenssin kaikkia toimintoja sekä liittää tilauksen omaan Karttaselain-tiliinsä.

Tilaukseen liitettyjä laitteita voidaan vaihtaa laskutuskauden aikana asiakaspalvelun kautta. Tilauksen pääkäyttäjä saa käyttöönsä hallintapaneelin josta voi seurata tilauksen käyttöä.

Toinen vaihtoehto on ostaa verkkokaupasta kerralla useita tavallisia lisenssejä. Tällöin jokaiselle käyttäjälle tulee oma tilauksensa ja aktivointikoodinsa.