Aikaisemman tilauksen käyttöönotto aktivointikoodin tai ostokuitin avulla (Karttaselaimen iOS -versio)

Ohjeet aikaisemmin ostetun tilauksen käyttöönottoon tilanteissa, joissa tilausta ei ole liitetty Karttaselain-käyttäjätiliin

Jukka avatar
Tekijä: Jukka
Päivitetty yli viikko sitten

Aikaisemmin hankitun tilauksen käyttöönotto iOS-laitteissa vaatii laitevalmistajan vaatimuksesta aina Karttaselain-tilin, jonka kautta tilaus noudetaan laitteeseen.

Jotta voit ottaa aiemmin ostamasi Plus-tilauksen käyttöön, tulee se siis ensin liittää Karttaselain-tiliin, jonka jälkeen saat tilauksen käyttöön iOS-laitteessa kirjautumalla sovelluksessa kyseiseen Karttaselain-tiliin.

Mikäli tilausta ei ole aiemmin liitetty Karttaselain-tiliin, voit liittää sen tiliin seuraavasti:

1. Avaa Karttaselaimen web-versio ja kirjaudu aiemmin luotuun tiliin tai luo tarvittaessa uusi tili.

2. Valitse vasemmalta ylhäältä valikko-painike ja valitse valikosta Oma tilaus

3. Valitse painike Liitä tilaus tiliin

4. Syötä tilauksen aktivointikoodi, jonka olet saanut tilauksen yhteydessä. Tämän jälkeen valitse Tallenna.

Aktivointikoodin löydät seuraavasti:

Jos teit oston verkkokaupastamme, löydät aktivointikoodin sähköpostista jonka otsikko on Karttaselain-aktivointikoodit. Jos teit oston suoraan sovelluksesta (in-app -osto), aktivointikoodi näytetään oston yhteydessä ja tallennetaan myös Karttaselain-tiliin jos olet kirjautunut sovelluksessa tiliisi. Jos et löydä aktivointikoodia sovelluksesta ostetulle tilaukselle, voimme selvittää tilauksen tiedot jos toimitat sovelluskaupasta (Google Play tai Apple App Store) saamasi ostokuitin asiakaspalveluumme.

Kun tilaus on liitetty tiliisi, saat sen käyttöön iOS-laitteessa kirjautumalla siihen tiliin mihin tilaus on liitetty. Kirjautuminen onnistuu sovelluksen valikosta kohdasta Karttaselain-tili.