Oma Karttaselain -tili sisältää hyödyllisiä toimintoja Karttaselaimen Plus-tilaajille ja se kannattaa ottaa käyttöön viimeistään silloin, kun hankit Plus-tilauksen ensimmäisen kerran.

Oma Karttaselain -tiliä voi käyttää sekä tavallisten, että yrityslisenssien kanssa. Tavallisen lisenssin voi liittää yhteen Oma Karttaselain -tiliin, yrityslisenssin voi liittää kaikkien yrityskäyttäjien tileihin.

Plus-tilin avulla voit:

• Tallentaa tekemäsi Plus-tilaukset omaan tiliisi jolloin mm. tilauksen aktivointikoodi pysyy varmassa tallessa
  • Tallentaa omat paikat ja reitit turvallisesti omaan tiliin ja synkronoida ne eri laitteiden välillä (Android ja iOS)
  • Keskustella Karttaselaimen asiakaspalvelun kanssa suoraan sovelluksessa (Android, iOS tulossa)
  • Lisätä ja seurata yhteensopivia GPS-paikantimia
  • Lisätä ja päivittää Oma Riista -aineistoja (Android ja iOS)
  • Yrityslisenssien pääkäyttäjät voivat tarkastella tilin kautta lisenssin käyttäjämäärää ja käyttöastetta