Kohteeseen navigointi ja reittiohjeet

Miten näytän suunnan ja etäisyyden kohteeseen?

Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimessa voit navigoida kohteeseen kahdella tavalla:

• Näyttämällä suunnan ja etäisyyden kohteeseen linnuntietä

• Käynnistämällä reittiohjeet kohteeseen navigointisovelluksessa

Alta löydät ohjeet molempiin suunnistustapoihin eri laiteversioilla:

Android-versio

Suunta ja etäisyys kohteeseen

1. Paina haluamaasi sijaintia kartalla pitkään tai napauta vasemman alakulman +-valikosta kohtaa Lisää paikkamerkki. Vaihtoehtoisesti valitse kartalta jokin kohde kuten osoitehaun tulos, retkeilykohde tai paikannin.

2. Näytä suunta ja etäisyys kohteeseen napauttamalla kartalle avautuvasta tietopalkista painiketta Suunnista. Tarvittaessa vieritä painikeriviä sivulle löytääksesi painikkeen.

3. Näytölle ilmestyvä suunnanosoitin ilmoittaa etäisyyden ja suunnan kohteeseen kartan keskipisteestä. Keskittämällä sijainnin omaan sijaintiin näet suunnan ja etäisyyden omasta sijainnista.

4. Voit lopettaa suunnistuksen kohteeseen milloin tahansa napauttamalla kartalla kohtaa jossa ei ole merkintöjä

Reittiohjeet kohteeseen

1. Valitse kartalta jokin kohde kuten osoitehaun tulos, retkeilykohde tai paikannin.

2. Napauta kartalle avautuvasta tietopalkista painiketta Reittiohjeet. Tarvittaessa vieritä painikeriviä sivulle löytääksesi painikkeen.

iOS-versio

Suunta ja etäisyys kohteeseen

1. Paina haluamaasi sijaintia kartalla pitkään tai napauta vasemman alakulman +-valikosta kohtaa Lisää paikkamerkki. Vaihtoehtoisesti valitse kartalta jokin kohde kuten osoitehaun tulos, retkeilykohde tai paikannin.

2. Näytä suunta ja etäisyys kohteeseen napauttamalla kartalle avautuvasta tietopalkista painiketta Suuntaviiva. Tarvittaessa vieritä painikeriviä sivulle löytääksesi painikkeen.

3. Näytölle ilmestyy suuntaviiva ja etäisyys omasta sijainnistasi kohteeseen.

4. Voit lopettaa suunnistuksen kohteeseen napauttamalla näytön yläreunassa olevaa etäisyyslaatikkoa jossa on myös X-ikoni.

Reittiohjeet kohteeseen

1. Paina haluamaasi sijaintia kartalla pitkään tai napauta vasemman alakulman +-valikosta kohtaa Lisää paikkamerkki. Vaihtoehtoisesti valitse kartalta jokin kohde kuten osoitehaun tulos, retkeilykohde tai paikannin.

2. Napauta kartalle avautuvasta tietopalkista painiketta Reittiohjeet. Tarvittaessa vieritä painikeriviä sivulle löytääksesi painikkeen.