Karttapohjan zoomaus
Päivitetty yli viikko sitten

Android-versio

Kartan zoomaaminen lähemmäs ja kauemmas Karttaselain-sovelluksen Android-versiossa onnistuu kahden sormen avulla. Nipistysliike loitontaa karttaa ja kun viet kahta sormea ulospäin toisistaan kartta lähentyy.

Kartan zoomaaminen onnistuu myös karttanäkymän alareunasta löytyvän mittajanan avulla. Liikuta sormeasi mittajanan päällä sivuttain haluamaasi suuntaan niin kartta zoomaa. Voit myös zoomata mittajanan sivuilla olevilla + / - -painikkeilla.

Ios-versio

Kartan zoomaaminen Karttaselain-sovelluksen iOS-versiossa onnistuu kahden sormen avulla. Nipistysliike loitontaa karttaa ja kun viet kahta sormea ulospäin toisistaan kartta lähentyy.

​Web-versio

Web-version kartan zoomaaminen onnistuu oikeasta yläkulmasta löytyvistä + ja - painikkeista.

Jos sinulla on käytössäsi hiiri tai kosketuslevy saat karttaa zoomattua myös hiiren tai kosketuslevyn vieritystoiminnolla.