Karttaselain-sovelluksen käyttöohjeet
Kartat ja hakutoiminto
Näytettävien karttatasojen ja retkeilykohteiden valinta
Päivitetty yli viikko sitten

Voit valita käytössä olevat karttapohjat ja karttatasot klikkaamalla karttanäkymän oikeassa yläreunassa näkyvää karttavalikon kuvaketta (kuvake jossa kolme päällekkäin olevaa tasoa).

Karttaselaimen mobiiliversioissa voit valita näkyviin myös retkeilykohteet jotka löydät valitsemalla karttavalikon yläreunasta Lisäaineistot-välilehden. Välilehdeltä voit klikkaamalla kytkeä retkeilyaineistoja näkyviin kategorioittain. Retkeilykohteet tulevat myöhemmin mukaan myös Karttaselaimen web-versioon.

Karttaselaimessa saatavilla olevat karttatasot ja toiminnot löydät listattuna verkkosivuillamme.