Reittien piirto ja mittaus

Suunnittele seuraava vaelluksesi tai mittaa matkoja

Päivitetty yli viikko sitten

Kun käytössäsi on Karttaselaimen Plus -tilaus, voit piirtää ja mitata reittejä Karttaselaimen mobiili- ja web-versioissa. Piirretystä reitistä näytetään pituus sekä pinta-ala.

Tästä löydät ohjeet reittien piirtämiseen eri versioissa:

Android

1. Paina karttanäkymän vasemman alareunan +-painiketta ja valitse Piirrä ja mittaa.

2. Lisää reittiin pisteitä napauttamalla kartalla tai klikkaamalla oikean alareunan +-painiketta

3. Voit poistaa viimeksi lisätyn pisteen Kumoa-painikkeella tai yhdistää reitin alkupisteeseensä oikeasta alareunasta löytyvällä painikkeella

4. Tallenna reitti valitsemalla Tallenna tai hylkää painikkeella Hylkää

iOS

1. Paina karttanäkymän alareunan +-painiketta ja valitse Piirrä ja mittaa reitti

2. Lisää reittiin pisteitä napauttamalla kartalla

3. Voit poistaa viimeksi lisätyn pisteen Kumoa-painikkeella tai yhdistää reitin alkupisteeseensä Yhdistä alkuun -painikkeella

4. Tallenna reitti valitsemalla Tallenna tai hylkää painikkeella Peruuta

Web

1. Paina karttanäkymän oikean yläreunan Kynä-painiketta (katso oikea painike ylläolevasta kuvasta)

2. Lisää reittiin pisteitä napauttamalla kartalla tai klikkaamalla oikean alareunan Lisää piste -painiketta

3. Voit poistaa viimeksi lisätyn pisteen tai yhdistää reitin alkupisteeseen oikeasta alareunasta löytyvillä painikkeilla

4. Tallenna reitti valitsemalla Tallenna tai hylkää painikkeella Hylkää