Karttaselain tallentaa paikkamerkit ja reitit käytettävän laitteen muistiin. Kun käytössäsi on Karttaselain Plus -tilaus ja olet kirjautunut Karttaselain-tiliisi, tallentuvat paikkamerkit turvallisesti myös tilin yhteyteen.

Kun paikkamerkinnät on tallennettu tiliin, ne säilyvät myös jos sovellus asennetaan uudelleen, tai jos vaihdat käytettävää laitetta.

Jos et ole tallentanut paikkamerkintöjä Karttaselain-tiliin, on merkinnät varmuuskopioitava itse sovelluksen uudelleen asennuksen tai laitteen vaihdon varalta. Ohjeet varmuuskopiointiin löydät kunkin version käyttöohjeesta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?