Kaikki kokoelmat
Plus-tilaukset
Karttaselaimen asennus useaan omaan laitteeseen
Karttaselaimen asennus useaan omaan laitteeseen

Miten Karttaselaimen voi ottaa käyttöön useassa omassa laitteessa tilauksen ehtojen mukaisesti

Janne Hietanen avatar
Tekijä: Janne Hietanen
Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimen Plus-tilauksen voi ottaa käyttöön maksimissaan neljässä omassa laitteessa samanaikaisesti. Käyttöönotto uusissa laitteissa onnistuu helpoimmin asentamalla ensin Karttaselain-sovellus laitteen sovelluskaupasta. Tarvittaessa suoran asennuslinkin voi tilata Karttaselaimen verkkosivuilta osoitteesta:
https://www.karttaselain.fi/download

Kun asennus on valmis, nykyisen tilauksen voi ottaa käyttöön uudessa laitteessa joko kirjautumalla uudella laitteella Karttaselain-tiliin ja palauttamalla Karttaselain-tiliin liitetyn tilauksen (edellyttää että tilaus on aiemmin liitetty käytössä olevaan Karttaselain-tiliin) tai syöttämällä nykyisen tilauksen aktivountikoodin uuden laitteen Karttaselaimeen "Syötä aktivointikoodi" -toiminnolla.

Karttaselain-tilin avulla tehtävä tilauksen käyttöönotto uudessa laitteessa tapahtuu seuraavasti:

  1. Varmista että nykyisessä laitteessasi on käytössä Karttaselain-tili ja että laitteessa on käytössä se voimassa oleva tilaus jonka haluat siirtää uuteen laitteeseen. Mikäli olet epävarma onko tilauksesi liitetty Karttaselain-tiliisi, voit tarkistaa sen kirjautumalla Karttaselain-tilisi tunnuksilla osoitteessa:
    https://app.karttaselain.fi/subscription
    Kirjautumisen jälkeen valitse valikosta "Tilaukset" ja voimassa olevan tilauksesi tulisi näkyä avautuvalla listalla. Jos tilaus ei ole listalla, liitä tilaus Karttaselain-tiliisi painamalla "Liitä olemassaoleva tilaus" -painiketta. Tämän jälkeen katso liitettävän tilauksen aktivointikoodi sen laitteen Karttaselain-sovelluksesta jossa tilaus on ollut sinulla käytössä. Aktivointikoodin näet Karttaselaimen sovelluksen Lisenssi/Tilausvalikosta tilauksen tiedoista.

  2. Käynnistä Karttaselain uudessa laitteessa missä haluat ottaa sen käyttöön.

  3. Kirjaudu uuden laitteen Karttaselain-sovelluksessa Karttaselain -tunnuksillasi Karttaselaimen toimintovalikon "Karttaselain" -alavalikossa. Tämän jälkeen voimassa oleva tilauksesi otetaan automaattisesti käyttöön (Android-versio) tai sen voi valita käyttöön Lisenssi/Tilausvalikon "Palauta tilaukset" -toiminnolla (iOS- ja Windows Phone -versiot).

Ilman Karttaselain-tiliä tehtävä tilauksen käyttöönotto uudessa laitteessa tapahtuu seuraavasti:

  1. Katso liitettävän tilauksen aktivointikoodi (6-9 kirjainta pitkä koodi) sen laitteen Karttaselain-sovelluksesta jossa tilaus on ollut sinulla käytössä. Aktivointikoodin näet Karttaselaimen sovelluksen Lisenssi/Tilausvalikosta tilauksen tiedoista.

  2. Käynnistä Karttaselain uudessa laitteessa missä haluat ottaa sen käyttöön.

  3. Syötä kohdassa 1. löytämäsi aktivointikoodi uuden laitteen Karttaselain -sovelluksen lisenssi/tilausvalikkoon "Syötä aktivointikoodi" -toiminnolla.

Vastasiko tämä kysymykseesi?