Kaikki kokoelmatOngelmanratkaisuKarttalataukset
Offline-karttalataukset eivät etene

Ohjeita ja vinkkejä karttalatauksiin liittyen

Aleksi avatar
Tekijä: Aleksi
Päivitetty yli viikko sitten

Jos offline-karttojen lataaminen ei etene tai on hidasta, suosittelemme aluksi kokeilemaan seuraavia toimenpiteitä:

• Varmista, että käytössäsi on uusin saatavilla oleva versio Karttaselaimesta.

• Kytke laite laturiin ja jätä näyttö päälle offline-latauksen aloittamisen jälkeen. Lataus etenee nopeimmin kun näyttö ei ole pimeänä ja Karttaselain on auki näytöllä joten voit myös kytkeä laitteen asetuksista pois näytön automaattisen sammuttamisen.

• Kokeile latautuvatko kartat jollain toisella Internet-yhteydellä

• Android-laitteessa latausongelma voi joskus liittyä yhteensopimattomaan muistikorttiin, joten voit kokeilla toimiiko lataus irrottamalla ensin muistikortti.

• Lataa yhden ison kartta-alueen sijaan useita pieniä kartta-alueita

Jos näistä ei ole apua ongelmaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.