Plus-tilaus
Tilaaminen
Plus-tilauksen verkkokaupan kuponkikoodit

Näin lunastat kuponkikoodin verkkokaupassa.

Aleksi avatar
Tekijä: Aleksi
Päivitetty yli viikko sitten

Tältä sivulta löydät ohjeet kuponkikoodin lunastamiseksi Karttaselaimen Plus-tilausten verkkokaupassa.

Ohjeet kuponkikoodin lunastamiseen:

1. Kirjaudu sivulla Karttaselain-tiliisi, jos haluat uuden tilauksen jatkuvan nykyisen tilauksesi jatkoksi. Varmista myös Oma tilaus-sivulla, että aiempi tilaus on liitettynä tiliin.

2. Valitse joko Vuosi tai Kausi -tilaus (valitse tilaus sen mukaan, kumpaan tilausvaihtoehtoon käytössäsi oleva kuponkikoodi on tarkoitettu).

3. Syötä käyttäjämäärä sekä sähköpostiosoite ja lopuksi kuponkikoodi kenttään "Kuponkikoodi".

4. Jatka "Tilauksen yhteenveto" -sivulle ja suorita tilaus.

Huomioitavaa:

• Kuponkikoodeja voidaan hyödyntää ainoastaan verkkokaupassamme osoitteessa https://app.karttaselain.fi/buy eikä niitä ole mahdollista hyödyntää mobiilisovelluksen kautta tilattaessa.

• Jos kuponkikoodi on kirjoitettu virheellisessä muodossa tai kuponkikoodi ei ole enää voimassa, saat tästä ilmoituksen verkkokaupassa.