Karttaselaimen Android- ja iOS-versiossa on mahdollista tuoda tai viedä paikka- sekä reittimerkintöjä GPX-muotoisina tiedostoina (toiminto tulee myöhemmin saataville myös Karttaselaimen web-versioon).

Android-versio:

Voit tuoda paikka- sekä reittimerkintöjä Karttaselaimen valikon kautta kohdasta "Paikat ja reitit", jonka jälkeen toiminto löytyy oikean yläkulman kolmea pistettä painamalla kohdasta "Tuo/vie paikat ja reitit..."

iOS-versio:

Voit tuoda paikka- sekä reittimerkintöjä avaamalla GPX-tiedoston laitteen sisäisestä muistista tai esimerkiksi sähköpostin liitetiedostosta valinnalla "Karttaselain", jonka jälkeen saat ilmoituksen tiedoston onnistuneesta siirrosta ilmoituksella "Lataus valmis".