Voit lisätä paikantimen Karttaselaimeen antamalla paikantimen nimen ja laitetunnisteen.

Alla on kuvattu käytettävä laitetunniste eri paikanninmalleissa.

Karttaselain P10 ja P20

Laitetunnisteena käytetään laitteen IMEI-koodia. Sen löydät paikantimen paketin sisäreunasta. Tarvittaessa saat koodin selville myös lähettämällä viestin VERSION laitteen puhelinnumeroon, joka toimitetaan paikantimen mukana.

📸 Karttaselaimen Android-versiossa voit lukea IMEI-koodin paikantimen mukana toimitetusta viivakoodista. Viivakoodin luku on tulossa myöhemmin myös iOS-versioon.

Muut yhteensopivat paikantimet

Muissa yhteensopivissa paikantimissa käytetään laitetunnisteena laitteen IMEI-koodia, joka löytyy tyypillisesti laitteen paketista tai akun alta löytyvästä tarrasta.