Siirry pääsisältöön

Aikaisemman tilauksen palauttaminen iOS-versiossa

Ohjeet aikaisemmin ostetun tilauksen käyttöönottoon tilanteissa, joissa tilausta ei ole liitetty Karttaselain-käyttäjätiliin

Tekijä: Jukka

Aikaisemmin hankitun tilauksen käyttöönotto iOS-laitteissa vaatii laitevalmistajan vaatimuksesta aina Karttaselain-tilin, jonka kautta tilaus noudetaan laitteeseen.

Jotta voit ottaa aiemmin ostamasi Plus-tilauksen käyttöön, tulee se siis ensin liittää Karttaselain-tiliin, jonka jälkeen saat tilauksen käyttöön iOS-laitteessa kirjautumalla sovelluksessa kyseiseen Karttaselain-tiliin.

Mikäli tilausta ei ole aiemmin liitetty Karttaselain-tiliin, voit liittää sen tiliin seuraavasti:

  1. Avaa Karttaselaimen web-versio ja kirjaudu aiemmin luotuun tiliin tai luo tarvittaessa uusi tili.

  2. Valitse vasemmalta ylhäältä valikko-painike ja valitse valikosta Oma tilaus

  3. Valitse painike Liitä tilaus tiliin

  4. Syötä tilauksen aktivointikoodi, jonka olet saanut tilauksen yhteydessä. Tämän jälkeen valitse Tallenna.
    ​
    ​Aktivointikoodin löydät seuraavasti:
    ​
    ​

    Jos teit oston verkkokaupastamme, löydät aktivointikoodin sähköpostista jonka otsikko on Karttaselain-aktivointikoodit. Jos teit oston suoraan sovelluksesta (in-app -osto), aktivointikoodi näytetään oston yhteydessä ja tallennetaan myös Karttaselain-tiliin jos olet kirjautunut sovelluksessa tiliisi. Jos et löydä aktivointikoodia sovelluksesta ostetulle tilaukselle, voimme selvittää tilauksen tiedot jos toimitat sovelluskaupasta (Google Play tai Apple App Store) saamasi ostokuitin asiakaspalveluumme.
    ​
    Google Playsta ostettaessa kuitti tulee sähköpostiin otsikolla Google Play -tilauksesi kuitti
    ​
    Applen App Storesta ostettaessa kuitti tulee sähköpostiin otsikolla Laskusi Applelta
    ​

Kun tilaus on liitetty tiliisi, saat sen käyttöön iOS-laitteessa kirjautumalla siihen tiliin mihin tilaus on liitetty. Kirjautuminen onnistuu sovelluksen valikosta kohdasta Karttaselain-tili.

Vastasiko tämä kysymykseesi?