Kaikki kokoelmat
Plus-tilaukset
Aikaisemman tilauksen käyttöönotto aktivointikoodin tai ostokuitin avulla (Karttaselaimen iOS -versio)
Aikaisemman tilauksen käyttöönotto aktivointikoodin tai ostokuitin avulla (Karttaselaimen iOS -versio)
Ohjeet aikaisemmin ostetun tilauksen käyttöönottoon tilanteissa, joissa tilausta ei ole liitetty Karttaselain-käyttäjätiliin
Janne Hietanen avatar
Tekijä: Janne Hietanen
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käytössäsi on aikaisemman tilauksen aktivointikoodi

Hankkiessasi Karttaselaimen maksullisen tilauksen, saat onnistuneen ostotapahtuman tuloksena tilaukseen liittyvän aktivointikoodin, joka näytetään joko laitteesi ruudulla tai lähetetään sinulle erillisessä sähköpostissa, riippuen siitä mitä kautta hankit tilauksen. Tämän koodin avulla voit ottaa aikaisemman tilauksen käyttöön toisissa iOS-laitteissa.

Aikaisemmin hankitun tilauksen käyttöönotto iOS-laitteissa vaatii laitevalmistajan vaatimuksesta aina Karttaselain-tilin, jonka kautta tilaus noudetaan automaattisesti laitteeseen. Tätä varten tilauksen aktivointikoodi on liitettävä Karttaselain-tiliin ennen kuin tilaus voidaan ottaa käyttöön. Jos sinulla ei vielä ole Karttaselain-tiliä, luo uusi maksuton Karttaselain-käyttäjätili klikkaamalla tästä.

Kun käytössäsi on Karttaselain-tili, voit liittää tilauksen aktivointikoodin tiliisi tästä linkistä. Alla on ohjekuva aktivointikoodin liittämisestä Karttaselain-tiliin:

Kun olet onnistuneesti yhdistänyt aktivointikoodisi Karttaselain-tiliin, kirjaudu samaan Karttaselain-tiliin siinä iOS-laitteessa missä haluat ottaa tilauksen käyttöösi. HUOM. Tavanomainen Karttaselaimen Plus -tilaus voi olla liitettynä vain yhteen Karttaselain-tiliin. 

Alla on ohjekuva Karttaselain-tiliin kirjautumisesta Karttaselaimen iOS-versiossa:

Onnistuneen Karttaselain-tiliin kirjautumisen jälkeen, voimassa oleva tiliin liitetty tilaus otetaan automaattisesti käyttöön laitteessasi. Voit tarkistaa tilauksesi käyttöönoton onnistumisen ja tilauksen voimassaolotiedot "Tilaukset" -valikon "Tilauksen tiedot" -alavalikosta:

Jos aikaisemman tilauksen aktivointikoodi on kadonnut

Jos olet aikaisemmin hankkinut Karttaselaimen maksullisen tilauksen, jota ei ole liitetty mihinkään Karttaselain-tiliin ja tilauksen aktivointikoodi on kateissa, tilauksen tiedot voidaan selvittää tilauksen ostokuitin avulla. Ostokuitti on lähetetty sähköpostiisi siihen osoitteeseen, jolla teit alkuperäisen tilauksen. Jos teit tilauksen Applen AppStoresta tai Googlen Play -kaupasta, tilauksen kuitti löytyy myös iTunesin tai Play -kaupan ostohistoriasta.

Kuitin lisäksi tilauksen käyttöönottoa voi nopeuttaa varmistamalla, että käytössäsi on Karttaselain-tili, johon tilaus voidaan liittää. Karttaselaimen asiakaspalvelu liittää kuitin avulla löydetyn tilauksen Karttaselain-tiliisi puolestasi, jos ilmoitat tukipyynnön yhteydessä sekä ostokuitin että sen Karttaselain-tilin käyttäjätunnuksen, johon haluat tilauksen liittää.

Ohjeet Karttaselain-tilin luontiin ja käyttöönottoon iOS-laitteessa löydät edellisen otsikon ohjeteksteistä.

Saat yhteyden Karttaselaimen asiakaspalveluun tilaustietojen selvitystä varten painamalla ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää puhekuplan painiketta tai lähettämällä tukipyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Vastasiko tämä kysymykseesi?