Karttaselain tallentaa paikkamerkinnät käytettävän laitteen muistiin. Tämän lisäksi Karttaselaimen Android-, iOS- ja Windows 8/10 -versioissa paikkamerkinnät voidaan tallentaa myös Oma Karttaselain -tilin yhteyteen. Paikkamerkit tallentuvat tiliin, kun olet kirjautunut sovelluksessa Oma Karttaselain -tiliisi, ja käytössä on voimassa oleva tilaus.

Kun paikkamerkinnät on tallennettu tiliin, ne säilyvät myös jos sovellus asennetaan uudelleen, tai jos vaihdat käytettävää laitetta.

Jos et ole tallentanut paikkamerkintöjä Oma Karttaselain -tiliin, on merkinnät varmuuskopioitava itse sovelluksen uudelleen asennuksen tai laitteen vaihdon varalta. Ohjeet varmuuskopiointiin löydät kunkin version käyttöohjeesta.