Tilauksen käyttöönottoa varten varmista ensin, että sovellus on asennettuna asennusohjeiden mukaisesti.

Jos ostit Plus-tilauksen suoraan sovelluksen valikosta (ns. in-app osto), tilauksen pitäisi aktivoitua automaattisesti käyttöösi. Jos näin ei käynyt eikä aktivointikoodia näy sovelluksen valikossa, olethan yhteydessä meihin näytön oikean alareunan painikkeesta.

Jos teit tilauksen verkkokaupastamme tai käytössäsi on yrityslisenssin aktivointikoodi, voit ottaa tilauksen käyttöön alla olevien laiteversiokohtaisten ohjeiden avulla. Verkkokaupasta tilattaessa aktivointikoodi toimitetaan sinulle sähköpostitse.

Verkkokaupasta ostetun tai yrityslisenssin käyttöönotto

Ennen aloitusta käynnistä Karttaselain-sovellus laitteessa.

Android

1. Valitse Menu-painike
  2. Klikkaa Tilaus
  3. Syötä aktivointikoodi ja valitse Tallenna

Android (vanha versio)

1. Valitse Menu-painike
  2. Klikkaa tarvittaessa painiketta Lisää
  3. Valitse Lisenssi
  4. Valitse Syötä aktivointikoodi

iOS (iPhone ja iPad)

Lue yksityiskohtaiset ohjeet tilauksen käyttöönottoon alla tästä artikkelista.

iOS (vanha versio)

1. Avaa valikko
  2. Valitse Tilaukset
  3. Valitse Syötä aktivointikoodi

Windows Phone

1. Avaa valikko (... -näppäin)
  2. Valitse Omat tilaukset
  3. Valitse Syötä aktivointikoodi

Windows 8/10

Voit syöttää aktivointikoodin valitsemalla sovelluksen asetuksista kohdan:

Oma tilaus -> Syötä aktivointikoodi

Asetukset saat auki seuraavasti:

Jos käytössä on kosketusnäyttö, sipaise näytön oikeasta reunasta vasemmalle, ja valitse esiin tulevista ikoneista "Asetukset" (englanninkielisessä Windowsissa "Settings").

Hiirtä käytettäessä saat ikonit näkyviin viemällä hiiren osoittimen näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan.

Tarvittaessa katso Microsoftin ohjesivu asetusten käytöstä.