Karttaselain-sovellus on saatavilla mobiililaitteille ja PC-koneille, joissa käyttöjärjestelmänä on Android, iOS, Windows Phone, Windows 8 tai Windows 10.

Karttaselaimen saat ladatuksi laitteesi sovelluskaupasta hakusanalla Karttaselain. Tarkemmat latausohjeet ja latauslinkin lähetystoiminnon löydät lataussivulta.

Kun asennat sovelluksen ensimmäistä kertaa laitteellesi, käyttöön aktivoituu maksuton kokeilujakso (1 kk), jonka aikana voit kokeilla myös Plus-tilauksen maksullisia toimintoja. Kokeilujakson jälkeen käyttö jatkuu maksuttomana, mikäli et erikseen tee tilausta.