Jos käytössäsi on aikaisemman tilauksen aktivointikoodi

Hankkiessasi Karttaselaimen maksullisen tilauksen, saat onnistuneen ostotapahtuman tuloksena tilaukseen liittyvän aktivointikoodin, joka näytetään joko laitteesi ruudulla tai lähetetään sinulle erillisessä sähköpostissa, riippuen siitä mitä kautta hankit tilauksen. Tämän koodin avulla voit ottaa aikaisemman tilauksen käyttöön toisissa iOS-laitteissa.

Aikaisemmin hankitun tilauksen käyttöönotto iOS-laitteissa vaatii laitevalmistajan vaatimuksesta aina Oma Karttaselain -tilin, jonka kautta tilaus noudetaan automaattisesti laitteeseen. Tätä varten tilauksen aktivointikoodi on liitettävä Oma Karttaselain -tiliin ennen kuin tilaus voidaan ottaa käyttöön. Jos sinulla ei vielä ole Oma Karttaselain -tiliä, luo uusi maksuton Oma Karttaselain -käyttäjätili klikkaamalla tästä.

Kun käytössäsi on Oma Karttaselain -tili, voit liittää tilauksen aktivointikoodin tiliisi tästä linkistä. Alla on ohjekuva aktivointikoodin liittämisestä Oma Karttaselain -tiliin:

Kun olet onnistuneesti yhdistänyt aktivointikoodisi Oma Karttaselain -tiliin, kirjaudu samaan Oma Karttaselain -tiliin siinä iOS-laitteessa missä haluat ottaa tilauksen käyttöösi. HUOM: tavanomainen Karttaselaimen Plus-tilaus voi olla liitettynä vain yhteen Oma Karttaselain -tiliin.

Alla on ohjekuva Oma Karttaselain -tiliin kirjautumisesta Karttaselaimen iOS-versiossa:

Onnistuneen Oma Karttaselain -tiliin kirjautumisen jälkeen, voimassa oleva tiliin liitetty tilaus otetaan automaattisesti käyttöön laitteessasi. Voit tarkistaa tilauksesi käyttöönoton onnistumisen ja tilauksen voimassaolotiedot Tilaukset -valikon Tilauksen tiedot -alavalikosta:

Jos aikaisemman tilauksen aktivointikoodi on kadonnut

Jos olet aikaisemmin hankkinut Karttaselaimen maksullisen tilauksen, jota ei ole liitetty mihinkään Oma Karttaselain tiliin ja tilauksen aktivointikoodi on kateissa, tilauksen tiedot voidaan selvittää tilauksen ostokuitin avulla. Ostokuitti on lähetetty sähköpostiisi siihen osoitteeseen, jolla teit alkuperäisen tilauksen. Jos teit tilauksen Applen AppStoresta tai Googlen Play -kaupasta, tilauksen kuitti löytyy myös iTunesin tai Play -kaupan ostohistoriasta.

Kuitin lisäksi tilauksen käyttöönottoa voi nopeuttaa varmistamalla, että käytössäsi on Oma Karttaselain -tili, johon tilaus voidaan liittää. Karttaselaimen asiakaspalvelu liittää kuitin avulla löydetyn tilauksen Oma Karttaselain -tiliisi puolestasi, jos ilmoitat tukipyynnön yhteydessä sekä ostokuitin että sen Oma Karttaselain -tilin käyttäjätunnuksen, johon haluat tilauksen liittää.

Ohjeet Oma Karttaselain -tilin luontiin ja käyttöönottoon iOS-laitteessa löydät edellisen otsikon ohjeteksteistä.

Saat yhteyden Karttaselaimen asiakaspalveluun tilaustietojen selvitystä varten painamalla ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää puhekuplan painiketta tai lähettämällä tukipyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected].