Karttaselaimen Android- ja iOS-versioihin on mahdollista lisätä Oma Riista-palvelun metsästysalueita. Oma Riista-alueiden tarkastelu sisältyy maksulliseen plus-tilaukseen.

Miten lisään Oma Riista -alueen palveluun?

Lisäämistä varten selvitä ensin Oma Riista -alueen aluekoodi Oma Riista-sivulta.  Kun käytössäsi on koodi, voit sen avulla lisätä alueen Karttaselaimeen Oma Karttaselain -sivun Omat aineistot -näkymässä. Karttaselaimen Android-versiossa alueen voi lisätä myös Kartat-valikossa Omat aineistot-välilehdellä +-painikkeella.

Lisättyäsi aluekoodin löydät aineiston Karttaselaimesta näin:

• Kirjaudu Android- tai iOS-sovelluksessa Oma Karttaselain-tilille
  • Android-laitteella avaa Kartat-sivu ja selaa välilehtiä (Lisäaineistot, maastokartat, merikartat) vasemmalle Omat aineistot-kohtaan ja valitse aineisto listalta
  • iOS-laitteella avaa Aineistot --> Karttapohjat ja valitse ylhäältä Omat kartat-välilehti ja valitse aineisto listalta

Miten päivitän muuttuneen Oma Riista -alueen?

Saat päivitettyä aineiston Oma Karttaselain -sivun Omat aineistot -näkymässä klikkaamalla aineiston kohdalta nappia Päivitä.

Jos olet selannut aineistoa sovelluksessa jo aiemmin, varmista uuden aineiston päivittyminen tyhjentämällä karttavälimuisti karttavalikon Tyhjennä selaillut kartat -napista. Jos taas olet ladannut alueen offline-kartaksi, poista vanha offline-kartta ja lataa se uudelleen