Asennettuasi Karttaselain Paikannin -sovelluksen Android-laitteeseesi voit käyttää sitä kätevästi GPS-paikantimena.

1. Asenna Karttaselain Paikannin-sovellus Android-laitteeseen, jota haluat seurata Karttaselaimessa
  2. Kirjaudu Karttaselain Paikannin-sovellukseen Oma Karttaselain-tunnuksillasi ja syötä paikantimen tiedot
  3. Klikkaa "Aloita paikannus"
  4. Käynnistä Karttaselain-sovellus laitteessa, jossa haluat seurata paikanninta, ja lataa paikantimet samalta Oma Karttaselain -tililtä jolla lisäsit paikantimet.