Ongelmanratkaisu
Tilaus
Plus-tilauksen aktivointikoodi unohtunut

Miten saan aktivointikoodini takaisin?

Lotta Hietanen avatar
Tekijä: Lotta Hietanen
Päivitetty yli viikko sitten

Jos aiemmin ostamasi Karttaselaimen Plus-tilauksen aktivointikoodi tai muut tilauksen tiedot ovat kadonneet, voit löytää tiedot tämän sivun ohjeilla.

Aktivointikoodi näytetään aina sovelluksen tilausvalikossa, jos tilaus on käytössä. Jos aktivointikoodi ei näy tilausvalikossa, löydät sen seuraavasti:

• Jos olit oston aikaan kirjautuneena, ovat tilaus ja sen tiedot tallentuneet Karttaselain-tiliisi, ja näet aiemmat tilaukset vaikkapa web-version tilausvalikossa.

• Jos teit oston verkkokaupastamme, löydät aktivointikoodin sähköpostista jonka otsikko on Karttaselain-aktivointikoodit.

• Jos teit oston suoraan sovelluksesta (in-app -osto), aktivointikoodi näytetään oston yhteydessä ja tallennetaan myös Karttaselain-tiliin jos olet kirjautunut sovelluksessa tiliisi.

Jos et löydä aktivointikoodia sovelluksesta ostetulle tilaukselle, voimme selvittää tilauksen tiedot jos toimitat sovelluskaupasta (Google Play tai Apple App Store) saamasi ostokuitin asiakaspalveluumme.