Teltonika TMT250-laitteen konfigurointiviesti
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet hankkinut Teltonika TMT250 -laitteen muualta kuin Karttaselaimen paikanninkaupasta, konfiguroi laite Karttaselain-käyttöön lähettämällä laitteeseen alla oleva komento.

Korvaa komennossa sana internet paikantimessa käytössä olevan puhelinliittymän mukaisella arvolla:

Elisa: internet

Telia: internet

DNA: internet

Moi Mobiili: data.moimobile.fi

Huomioi tekstiviestikomennon alussa olevat kaksi välilyöntiä ℹ️

setparam 2001:internet;2004:3.127.63.249;2005:5027;2006:0

Karttaselaimen paikanninkaupasta hankitulle paikantimelle löydät pikaohjeen täältä.

ℹ️ Jos laitteelle ei ole asetettu salasanaa ja käyttäjätunnusta, tulee SMS-komentojen eteen kirjoittaa kaksi välilyöntiä. Ohjeet salasanan asettamiseen löydät valmistajan käyttöohjeesta.