Paikanninkohtaiset käyttöohjeet
Teltonika-paikantimet
Internet-yhteysosoitteen päivitys Teltonika TMT250 -laitteeseen
Internet-yhteysosoitteen päivitys Teltonika TMT250 -laitteeseen
Jukka avatar
Tekijä: Jukka
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käytät Teltonika TMT250 -laitteessa jotain muuta kuin laitteen mukana toimitettua SIM-korttia, lähetä laitteeseen seuraava komento, josta korvaa sana internet alla listatulla liittymäkohtaisella arvolla. Huomioi tekstiviestikomennon alussa olevat kaksi välilyöntiä ℹ️.

setparam 2001:internet

Elisa: internet

Telia: internet

DNA: internet

Moi Mobiili: data.moimobile.fi

Vanhat Saunalahden SIM-kortit: internet.saunalahti

Näissä SIM-kortti alkaa 00000-numerosarjalla

Muut: internet

ℹ️ Jos laitteelle ei ole asetettu salasanaa ja käyttäjätunnusta, tulee SMS-komentojen eteen kirjoittaa kaksi välilyöntiä. Ohjeet salasanan asettamiseen löydät valmistajan käyttöohjeesta.