Plus-tilaus
Tilaaminen
Karttaselaimen Plus-tilauksen kokeilujakso

Tutustu Plus -tilauksen toimintoihin maksutta kokeilujakson avulla

Jukka avatar
Tekijä: Jukka
Päivitetty yli viikko sitten

Karttaselaimen Plus-tilaukseen on saatavilla 14 päivän maksuton kokeilujakso, jonka jälkeen käyttö jatkuu maksuttomana, jos et erikseen tee tilausta.

Tässä ohjeet kokeilujakson aktivointiin eri laiteversioissa.

Android

Saat kokeilujakson käyttöön lataamalla Karttaselain-sovelluksen laitteeseesi. Kokeilujakso aktivoituu käyttöön sovelluksen ensimmäisen käynnistyskerran yhteydessä.

iOS

Saat kokeilujakson käyttöön lataamalla Karttaselain-sovelluksen laitteeseesi. Tämän jälkeen kirjaudu sovelluksessa Karttaselain-tiliin tai luo uusi tili, jolloin kokeilujakso aktivoituu käyttöön ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Web

Saat Plus-tilauksen kokeilujakson käyttöön web-versiossa lataamalla Karttaselain-sovelluksen Android- tai iOS-mobiililaitteeseesi ja kirjautumalla sovelluksessa Karttaselain-tiliin.

Tämän jälkeen kirjaudu Karttaselaimen web-versiossa samaan tiliin kuin mobiilisovelluksessa, jolloin kokeilujakso tulee käyttöön myös web-versiossa.