Yleistietoa GPS-paikantimista
Paikantimen lisäämisessä käytettävä laitetunniste
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä paikantimen Karttaselaimeen antamalla paikantimen nimen ja laitetunnisteen.

Alla on kuvattu käytettävä laitetunniste eri paikanninmalleissa.

Teltonika TMT250

Laitetunnisteena käytetään TMT250-laitteen IMEI-koodia, jonka löydät pakkauksesta tai laitteen takakannesta. Tarvittaessa saat IMEI-koodin selville lähettämällä laitteeseen tekstiviestinä komennon (huomioi komennon alussa olevat kaksi välilyöntiä ℹ️):

getver

ℹ️ Jos laitteelle ei ole asetettu salasanaa ja käyttäjätunnusta, tulee SMS-komentojen eteen kirjoittaa kaksi välilyöntiä. Ohjeet salasanan asettamiseen löydät valmistajan käyttöohjeesta.

Karttaselain P10 ja P20

Laitetunnisteena käytetään laitteen IMEI-koodia. Sen löydät paikantimen paketin sisäreunasta. Tarvittaessa saat koodin selville myös lähettämällä viestin VERSION laitteen puhelinnumeroon, joka toimitetaan paikantimen mukana.

TKStar-paikantimet

Lisäämisessä tarvittavan laitetunnisteen saat laitteesta lähettämällä laitteeseen tekstiviestinä komennon check123456. Laitetunniste on paluuviestissä tekstin "ID:" jälkeen.

Muut yhteensopivat paikantimet

Muissa yhteensopivissa paikantimissa käytetään laitetunnisteena tyypillisesti laitteen IMEI-koodia, joka löytyy useimmissa laitteissa paikantimen paketista tai akun alta löytyvästä tarrasta.